Malou

Malou

maandag 2 oktober 2017

EAT - SLEEP - SHOP - REPEAT -- 48 uur in Den Haag



Jammer dat Ingeborg met haar Gratitudes al andere plannen had dit weekend, anders kon ze samen met ons de wereld een stukje mooier maken. En mooi was die wel, dit weekend in Den Haag. Goedgemutst vertrokken we vrijdagmiddag - net voor de file - naar Den Haag, de op 2 na grootste stad van Nederland na Amsterdam en Rotterdam. 

Ons weekendje in een notendop? Shoppen, rosé drinken, eten en slapen & repeat. De pauzeknop werd stevig ingeduwd. We genoten van elkaars gezelschap en klonken meermaals op de afgelopen en komende verjaardagen.






 EAT? apéro en ontbijt genoten we bij Palmette, pasta bij Vapiano, broodjeslunch bij Pims en dinner bij Haagsche Bluf. Zondag deden we opnieuw van uitgebreid ontbijt bij 'Bij Hem' en we sloten af met een soepje bij Hoender en Hop

SLEEP? deden we in Easy hotel, centraal gelegen en prijs kwaliteit een topper!

SHOP? teveel om op te noemen maar ik noem er toch enkele, al was het maar voor de archieven. 
We kregen enkele tips van een supersympathiek Palmette-meisje. Listed in de Molenstraat, Sostrene Grene in de Spuistraat, Hudson Bay in de Grote Marktstraat , de Bijenkorf, The Sting, zijn er al enkelen maar laat je gerust leiden door je neus en je eigen smaken. Verdwalen in de kleine straatjes en genieten van hop in - hop out bij de winkeltjes. 


REPEAT PLEASE !















Zoals Ingeborg het zo mooi zei bij Van Gils & Gasten, wat ben ik dankbaar voor dit fijne samen zijn met de grootste lieverds die er zijn! Wordt vervolgd in maart 2018!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten