Malou

Malou

dinsdag 12 september 2017

Een beetje regen hield ons niet tegen - DITW2017








We vertrokken vrijdag-late-middag met een bang hartje naar Deep in the Woods, waar het festival voor de zevende keer doorging in de Ardense bossen ofte op een vakantiedomein in Massembre. De weergoden voorspelden niet veel goeds, regen, regen en nog eens regen.
Bon, de tickets waren geboekt en we konden er alleen maar het beste van maken. Nie neute, nie pleuje. We maakten nog snel een kleine berekening of we voldoende reserve kledij meehadden voor de meisjes en onszelf, en ik prees mezelf meermaals gelukkig met mijn regenlaarzen. Ik vond ze online bij hipinderegen. Voor de meisjes hadden we oorbeschermers mee, we vonden ze in de zorgshop maar ook op DITW kon je er lenen.

Zaterdagochtend startten we met een yoga sessie, bij mooi weer zou dit in het bos doorgegaan zijn, wat nu helaas niet het geval was. Het bleef verrassend overwegend droog en de middag bracht ons veel muziek, vriendjes, Lily Lou haar eerste death ride, knackworstjes op de green egg, goedgevulde roséetjes en nog véél véél meer.

Het eerste dat ik deed op de terugweg naar huis? De data vastleggen voor volgend jaar.

Wil je er ook graag bijzijn? Schrijf je in op de nieuwsbrief van Deep in the Woods zodat je de aankondiging ontvangt wanneer de ticketverkoop van start gaat. Er staat alleszins al een dik vet kruis bij het eerste weekend van september 2018.





A girl named Sue & een Lucy contenti



 foto van minitentoonstelling op deep in the woods
  foto van minitentoonstelling op deep in the woods

Na de pizzamobiel, de saunamobiel. 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten