Malou

Malou

zaterdag 4 maart 2017

Op retraite in Limburg







We trokken er afgelopen week eventjes de stekker uit, na enkele weken van zieke kindjes en drukke werk- en studeertijden. Op amper 2 uur rijden van onze thuisbasis streken wij neer in het Landal park Mooi Zutendaal in Limburg. Gesteld op een beetje comfort huurden we een comfort-cottage, voorzien van een jacuzzi op het terras.




Het park beschikt uiteraard over tal van andere goede faciliteiten, alles wat je wilt binnen handbereik. Een hele grote speeltuin, een binnenspeeltuin, een overdekt zwembad, you name it en ze hadden het wel.


Landal beschikt over een eigen mascotte "Bollo de Beer", en onze meisjes waren er gek van. Meerdere keren per dag kan je de gekke beer tegen het lijf lopen in het park en kan je zelfs proeven van zijn eigen 'bollo-naise' in het plaatselijk restaurant. Je kan het zo gek niet bedenken, ik zei het al.




Naast een zwembad en een buiten- en binnenspeeltuin, beschikt het park ook over een 'avonturenpark' voor de kleine durvers. Met wat ondersteuning geraakte Lily er best wel door. Lucy raapte intussen vrolijk dennenappels van de grond. 








Onze meisjes zien genieten, daar genieten wij uiteraard ook superhard van. De huisjes zijn mooi, goed onderhouden, voorzien van aangename dosis comfort. Ook al zit er in de bungalow naast je een krijsende peuter, een huilbaby of een ronkende ouwe zaag, dat hoor je allemaal niet want je zit lekker in je eigen stek meters van elkaar verwijderd ;-). Bovendien vind je alles wat je nodig hebt op of rond het park en laat je je entertainen zoveel als je zelf wilt.

Zeker een aanrader!

1 opmerking:

  1. Ziet er superleuk uit! Dat wordt eentje op onze to-do lijst :-) Wij zijn ook grote fan van Landal!!

    BeantwoordenVerwijderen