Malou

Malou

dinsdag 1 augustus 2017

Out of Office (1)







Onze grote vakantie begon reeds eind juni met een bezoek aan Disneyland. Een paar weken terug vierden we Lily Lou's lentefeest bij ons thuis. We deden alles zelf, er waren vriendjes die kwamen spelen en er was een springkasteel maar ... de kers op de taart moest nog komen: de magie beleven van Disneyland Parijs.
We reisden met de TGV, die ons afzette pal voor het park. Bij het boeken van ons verblijf hadden we de extra service gekozen om onze bagage af te geven in het station zodat we per direct naar het park konden.  We logeerden in één van de Disneyhotels, waren aangenaam verrast van de shuttledienst én genoten van de magische uren om voor openingstijd het park te bezoeken. Meer zelfs, toen we aankwamen in ons hotel stond onze bagage al in onze hotelkamer. Ze hadden nog net niet mijn pyjama klaargelegd ;-)



 Niet op de foto: de kinderen én ouders die soms bijna een uur stonden rijtje te schuiven. Terwijl het ene kind afscheid neemt van het Disneybeest en het andere mag komen, is hét ideale moment om te photobommen!




We deden het tenslotte wel, één uur aanschuiven maar deze knuffel maakte het lange wachten meer dan goed.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten