Malou

Malou

woensdag 2 augustus 2017

Out of Office (2)





Het tweede deel van onze grote vakantie brachten we door in het zuiden. We reden zo'n kleine 1100 kilometer naar camping Aloha in Serignan Plage waar we verbleven in bovenstaande american trailer, ook wel airstream Brenda Lee genaamd. Over de camping zijn we het unaniem eens, so far bij de top 3 van campings die we reeds bezocht hebben. De grootte van de camping + bijhorende animatie schrok ons in eerste instantie een beetje af, maar beiden bleken bijzonder goed mee te vallen. 
Lily Lou ging al een paar keer naar de miniclub, de meisjes deden mee met de dansjes tijdens de kinderdisco (I know, nooit gedacht dit leuk te vinden!) én ze maakten er vlot vriendjes & vriendinnetjes. De camping gaf rechtstreeks uit op het strand, ALOHA! 

Rondhangen op straat met campingbuurmeisjes, zwemmen, naar het strand, zowel de meisjes als wijzelf hadden het bijzonder naar ons zin daar. 




















Na onze achtdaagse campingbelevenis reden we nog door naar de regio Catalonië in Spanje, waar we ons zwem- & strandleven lustig verder konden zetten. En onze vriendin Java terug zagen!

Kaartjes verstuurden we snel en handig via de app Touchnote. Hoe het werkt? Je kiest een zelfgemaakte foto, voegt het adres en een boodschap toe, betaal snel online en de Touchnote-mensen doen de rest: printen en de postkaartjes verzenden.












Lucy & Lily Lou waren superblij met onze nieuwe bolderkar uit de zorgshop van LM. Ruim genoeg, met uitneembare picnictas die achteraan de kar hangt. Echt een topper! De meisjes konden er beiden in alleen werd het dan een beetje te zwaar om te trekken. Naast de handdoeken en onze strandspullen was er dus een extra spot voor onze miss-benen-doen-pijn...












Geen opmerkingen:

Een reactie posten