Malou

Malou

donderdag 8 september 2016

Deep in the woods

Ik moet het bloggen nog wat onder de knie krijgen, want terugkomen van een ultramegafantastisch weekend en er dezelfde avond al over bloggen (zoals mamavanvijf), dat zit er nog niet direct in. Dus hierbij het uitgestelde verslag.

We spoelen enkele maanden terug, ergens begin mei hielden we angstvallig de data van de ticketrelease van het Deep in the Woods festival in de gaten. We wisten van onze vrienden die al jarenlang bezoeker zijn van dit geweldige festival, dat je er snel moest bij zijn. Op minder dan een half uurtje tijd waren alle comfort kamers uitverkocht, maar wij hadden er eentje kunnen bemachtigen.

Fast forward naar afgelopen vrijdag.
Het lief kwam mij ophalen in het station van Groot-Bijgaarden, om vervolgens onze weg samen verder te zetten met de auto richting Massembre - Heer. Diep, diep in de Ardennen, nabij Frankrijk.

We leerden nieuwe mensen kennen, konden de beentjes 's avonds uitslaan met dank aan de babysitdienst, genoten van onze kindjes zo te zien genieten, hingen rond met onze vriendjes, deden van apertief in het kwadraat en we amuseerden ons zot. Het heeft letterlijk deugd gedaan, bedankt voor de geweldige organisatie DITW!

Beelden zeggen meer dan woorden...
Dit was DEEP IN THE WOODS! Tot volgend jaar!! <3




 kindjes maakten vriendjes...


Voila, onze batterijtjes zijn alvast weer een heel pak opgeladen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten