Malou

Malou

dinsdag 13 september 2016

girls night out

8 vriendinnen, cava, hapjes, een visa kaart en een winkel die speciaal voor ons na sluitingstijd de deuren open deed (en erna weer op slot), meer was er niet nodig om een gezellige shoppingavond te hebben.

Moeder en dochter van de winkel Corners in Merelbeke ontvingen ons gezelschap, gaven het nodige advies en haalden die avond alles uit de kast om ons een gezellige shoppingavond te bezorgen.
De stijl is retro, gecombineerd met enkele van de meest vernieuwende Spaanse merken. Merken als King Louie, Who's that Girl, 4 Funky Flavours maar evengoed merken die voor ons nieuw waren en die steeds leuk zijn te ontdekken. Tijdens het passen werden we ook voorzien van de nodige accessoires (Miz Moozen) zodat de kleedjes écht tot hun recht kwamen.
Sommige girlies hadden wat aansporing nodig om over te gaan tot een aankoop "ga ik dat durven dragen", "is het niet te spannend", "jaaa, vind je het echt mooi?". Anderen werden dan weer volledig uit hun comfort zone gehaald door eens iets volledig anders in hun pollen gestopt te krijgen: "hier, past dat eens, dat gaat je supergoed gaan". En daarvoor waren we er natuurlijk. Geen pottenkijkers van andere klanten, een zetel in het midden van de winkel, en maar draaien met die rokjes & kleedjes!

Op het einde van de avond kregen we elk een goody bag met daarin onder meer een waardebon van 10€, die we direct mochten cashen toen we afrekenden!

Heel erg bedankt Corners, dit was zeker voor herhaling vatbaar...ons zie je zeker nog eens terug!











Geen opmerkingen:

Een reactie posten