Malou

Malou

zondag 13 november 2016

Hij komt, hij komt... ook in Gent!








 // Zeemeermin Lucy //









Gisteren kwam de Sint aan in Antwerpen, een dag later werd hij in Gent reeds verwacht. Druk schema voor de heilige man! Lily Lou werd op hetzelfde moment verwacht op een verjaardagsfeestje in de Sint-Pietersabdij en zo trok ik met Lucy in tussentijd naar het centrum van onze hometown. 
De Sint werd onthaald in de Stadshal, door onze lievelingsburgemeester. Mooi een initiatief van de stad Gent,  er was van alles te doen voor de kindjes in afwachting van de komst van de Sint. Zo was er een workshop 'pimp je spullen', was er een schminkstand, kregen de kindjes ballonnen en ook de fantastische mannen van Cirq waren present met hun kinderzweefmolen en was er nog zoveel meer.... Benieuwd of ze in Antwerpen ook het concept van SintiLeaks (zijn je ouders wel zo flink geweest als ze beweren) of Sinterims (de Sint heeft veel werk, misschien kan jij hem een handje helpen?) hadden bedacht. Fijn initiatief van de stad!
De afgesproken-niet-zo-zwarte-pietjes liepen intussen naarstig rond tussen het publiek en deelden snoepjes uit. TOPnamiddag voor petuus, en als afsluiter gingen we opwarmen en een chocomelk drinken in de Vooruit. Wat wilt een kleuter uiteindelijk nog meer...

*** Verzacht het wachten met deze Sinterklaas aftelkalender van Maison Slash *** 
(Leuk dat ze ook aan de iets minder creamama's hebben gedacht, ik ga voor optie A: de luie versie) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten