Malou

Malou

donderdag 10 november 2016

Kleine meisjes worden 6 en geven een feestje



Lily Lou werd 6 en mocht 6 kindjes uitnodigen voor haar feestje. Ze koos voor wafels, en zo gingen wij aan de slag. 6+2 kindjes in je huis is heel wat, maar met wat voorbereiding (én ondersteuning) komt dit wel goed! 

Onze salontafel toverde ik om in een kleurtafel. Een toile ciréetje erover, 2 potten met stiften en kleurpotloden, enkele kleurplaten (voorzie dubbele om ruzie te vermijden), en kussentjes voor de sfeer & gezelligheid...

Hartjes voor de kleine-meisjesgesprekken over de liefjes, de kusjes en de "oooh my goooods". Lucy beleefde het allemaal mee als flinke little sis. 

Later op de middag waren er wafels en had ik hun juf Lieselotte uitgenodigd, die met haar 'lotjestotjes' de snoetjes van de meisjes omtoverde in vlinders, prinsessen en tijgers. Kortom, een TOPnamiddag met deze lieverds.







slaapkamer/ speelstort, even oogjes dichtknijpen, komt weer goed (én snel weer opgeruimd ook)

Tijd voor wafels! *gejuich*




// Bij hema vond ik dit 'partyset', kwam dat goed uit seg dat ze ook net met 8 waren!
budget friendly & easy, win win//

* lotjestotjes *











Cheeeeeese, spaghettiiiii, those days are over want niets deed hen harder lachen als samen lachen met "Mol en Beeeeeeeer"




En als je enkele uren later bij het instoppen vraagt: "en wat vond je nu het leukste van je feestje", als antwoord krijgt: "ALLES", dan weet je dat je in je opzet bent geslaagd ;-) ook al was het binnen en nat buiten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten